Algemene voorwaarden


Helpdesk en ondersteuning

Voor alle professionele klanten/gebruikers van factuur.be zijn wij 7/7 telefonisch bereikbaar op 0800 20 100

Betalingsvoorwaarden

Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.  De abonnementskost van factuur.be wordt jaarlijks aangerekend aan het begin van een nieuwe periode.  De betaling verloopt via een Europese SEPA domiciliëring.

Indien de betaling na 14 dagen niet gebeurd zou zijn, behoudt factuur.be zich het recht om de dienstverlening te staken.

Annulerings- en terugbetalingsvoorwaarden

De gekozen formule is jaarlijks kosteloos opzegbaar voor het begin van de nieuwe periode.  Factuur.be behoudt zich het recht voor om dienstverlening te annuleren bij misbruik, overmacht, onvoorziene omstandigheden of omwille van technische of operationele redenen.


Server downtime

Factuur.be behoudt zich het recht voor om de software tijdelijk offline te halen voor belangrijke updates of bij technische problemen. Er wordt een minimum uptime van 99,95% beoogd.

Software

Factuur.be behoudt zich het recht voor om te allen tijde de software aan te passen zonder voorafgaande waarschuwing. De gebruiker gaat akkoord dat de software zal evolueren.

Verantwoordelijkheid

Factuur.be is niet verantwoordelijk voor foutief opgemaakte documenten.  De gebruiker blijft ten allen tijde zelf verantwoordelijk voor opgemaakte, gegenereerde en verzonden documenten.

Communicatie

Bij bestelling gaat de klant/gebruiker akkoord om de facturen via e-mail te ontvangen op het e-mail adres waarmee de factuur.be software account is aangemaakt.

Spendeer minder tijd aan facturatie

Start vandaag nog

Probeer gratis!

Spendeer minder tijd aan facturatie

Start vandaag nog.

Probeer nu gratis

Geen krediet kaart nodig. Annuleer wanneer u wil.